Υγεία | Industries

  Αρχική/Υγεία

Και ο χώρος της Υγείας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός σήμερα. Οι επιχειρήσεις του κλάδου χρησιμοποιούν τις λύσεις μας για να παρέχουν αποτελεσματικότερες υπηρεσίες φροντίδας δίχως να αυξάνουν το κόστος.

health1Αποκτήστε εικόνα σε πραγματικό χρόνο

Οι επαγγελματίες της υγείας και οι ασθενείς, θέλουν να επικοινωνούν μεταξύ τους οποτεδήποτε κι οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Η διαχείριση οποιουδήποτε θέματος στα διάφορα κανάλια, στην ευρύτερη γεωγραφία και για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία, είναι μεγάλη πρόκληση. Το Online CRM ενοποιεί τη λειτουργία παρέχοντας ένα κοινό περιβάλλον διαχείρισης όλων των δεδομένων. Οι καιροί που συγχωνεύατε φύλλα εργασίας και αναφορές έχουν περάσει χωρίς επιστροφή. 

 

Δουλέψτε με χειρουργική ακρίβεια

Η ταχύτητα και η ευελιξία είναι απαραίτητες σε έναν κλάδο που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση. Οι αλλαγές στις αγορές και η αβεβαιότητα των συνθηκών, σημαίνουν ότι τώρα θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των ομάδων όπως ποτέ πριν. Με το Online CRM ο καθένας συγκεντρώνεται πλέον σε ό,τι είναι σημαντικό: τις ανάγκες των ασθενών και πελατών.

 

healthΑυτοματοποιήστε τις διαδικασίες

Το να εντυπωσιάσεις τους πελάτες σήμερα σημαίνει ότι θα τους παρέχεις αυτοματοποιημένες υπηρεσίες, μέσω όλων των καναλιών και συσκευών που υπάρχουν, ελαχιστοποιώντας τη γραφειοκρατία κι ελευθερώνοντας πολύτιμο χρόνο ώστε καθένας να συγκεντρωθεί στη βελτίωση της υγείας του ασθενή.

Είτε πρόκειται για μια ανάθεση εργασίας στα μέλη μιας ομάδας, είτε μια ειδοποίηση για ένα ραντεβού, είτε για τη μεταφορά των στοιχείων ενός υποψήφιου πελάτη από την ιστοσελίδα στο CRM, έχουμε τα εργαλεία που θα σας γλιτώσουν ατέλειωτες ώρες αναζητήσεων και ελέγχων. Ταυτόχρονα θα είστε ευέλικτοι να προσαρμόσετε το σύστημα στις αλλαγές, ακόμα και φτιάχνοντας νέα πρόσθετα εργαλεία. Έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με τους ασθενείς και το πως θα βελτιώσετε την υγεία τους.

Η αποστολή email & sms, η δημιουργία δραστηριοτήτων, η ενημέρωση πεδίων και άλλες ειδικές λειτουργίες, αυτοματοποιούνται με τέτοιο τρόπο που οι υπόλοιπες εργασίες σας τρέχουν πιο αρμονικά.

 

Αυξήστε την απόδοση  

Νομίζετε ότι οι άλλοι χρησιμοποιούν ακόμα εκείνο το παλιό λογισμικό που είχαν στο γραφείο; Ρωτήστε τους αντιπροσώπους και τους πωλητές. Λατρεύουν το να μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους ενώ είναι σε κίνηση, να μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη μιας υπόθεσης ανατρέχοντας στο ιστορικό της και την επικοινωνία που έχει ήδη γίνει με οποιονδήποτε σχετίζεται. Η πρόσβαση στο Online CRM μέσω smartphone, σημαίνει ότι πλέον θα χρειάζονται να κάνουν λιγότερες διοικητικές εργασίες στο τέλος της ημέρας.

 

healthΕκμεταλλευτείτε τα BI & HR εργαλεία

Στον κλάδο της υγείας οι ανάγκες σε πληροφόρηση είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένες. Το Online CRM παρέχει έναν ειδικό οδηγό με τον οποίο μπορείτε να κατασκευάσετε πλήθος χρήσιμων αναφορών. Εκεί που το εργαλείο αυτό φαίνεται να φτάνει στα όρια των δυνατοτήτων του, έρχεται το πανίσχυρο και ιδιαίτερα οικονομικό Business Intelligence σύστημα, το Online BI, συνδέεται με το Online CRM και σας παρέχει σε πραγματικό χρόνο τις πιο απαιτητικές αναφορές και διαγράμματα, υποστηρίζοντάς σας σε όλες τις κρίσιμες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Επιπλέον με το Online HR έχετε όλες τις συγχρονες δυνατότητες για την αποτελεσματική διαχείριση των ανθρώπινων πόρων που απασχολούνται στην οργάνωσή σας.

 

Βελτιώστε το επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών

Κάντε πιο επαγγελματική την εμπειρία εξυπηρέτησης που δίνετε στους ασθενείς, στους πελάτες και συνεργάτες, με την εγκατάσταση μιας προσαρμόσιμης πύλης εξυπηρέτησης που συνδέεται απευθείας με το Online CRM. Χρησιμοποιήστε την ως ένα μέσο για να μοιράζεστε έγγραφα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες μαζί τους. Ανταποκριθείτε άμεσα στα αιτήματα πληροφόρησης που δέχεστε και βελτιώστε την επαγγελματική σας εικόνα και τις υπηρεσίες που παρέχετε.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline