Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Νέα

Free eBook: Πως ένα CRM βοηθάει την επιχείρησή σας να μεγαλώσει

  • Posted on:  Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 21:00
  • Written by 
Free eBook: Πως ένα CRM βοηθάει την επιχείρησή σας να μεγαλώσει - 5.0 out of 5 based on 55 votes

Το να έχεις πολύ καλές σχέσεις με τους πελάτες είναι το κλειδί της επιτυχίας για μια επιχείρηση σήμερα. Με ένα CRM σύστημα διαχειρίζεσαι τις σχέσεις αυτές, τα δεδομένα κι όλες τις σχετικές πληροφορίες. Σε ένα CRM καταγράφεις τα στοιχεία των επαφών και των εταιρειών, των συστάσεων κι ευκαιριών - και πολλών άλλων - σε έναν εννιαίο χώρο.

Ένας σημαντικός τρόπος με τον οποίο ένα CRM βοηθάει την επιχείρησή σου να μεγαλώσει, είναι παρακολουθώντας εύκολα την εξέλιξη όλων των διαδράσεων/σχέσεων με τους πελάτες.

Αυτό είναι σημαντικό μεταξύ άλλων και για τους εξής 3 λόγους:

1. Η παρακολούθηση είναι το παν

Γνωρίζεις τις τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν και τα emails που στάλθηκαν, τα ραντεβού και τις παρουσιάσεις που έγιναν, ακόμη και τις επόμενες ενέργειες που χρειάζονται για να κλείσει η συμφωνία ή να μεγαλώσουν οι δουλειές με κάποιον συγκεκριμένο πελάτη. 

2. Χρειάζεσαι επίκαιρα δεδομένα

Για να κυλά η δουλειά με κανονικούς ρυθμούς, η επιχείρησή σου χρειάζεται δεδομένα για τους πελάτες που να ενημερώνονται αυτόματα και στα οποία οι εργαζόμενοι να έχουν άμεση πρόσβαση. Χρειάζεται επίσης να υπάρχει πλήρες ιστορικό της επικοινωνίας και των συναντήσεων που έγιναν, καθώς και των εγγράφων που στάλθηκαν.

Με ένα CRM σύστημα, η επιχείρηση μπορεί να αρχειοθετήσει κάθε πελάτη, κάθε σύσταση, όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, τις προτιμήσεις και το ιστορικό, ώστε οι συζητήσεις να έχουν πάντα προσωποποιημένο, σχετικό και επίκαιρο χαρακτήρα.

3. Έχεις πλήρη εικόνα

Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι καταγραφής των στοιχείων των πελατών, όπως π.χ. τα φύλλα εργασίας Excel, ή το απλό χαρτί με μολύβι, αυτοί οι τρόποι δεν παρέχουν μια συνολική εικόνα της σχέσης που υπάρχει. Με μια λίστα πελατών και συστάσεων δεν μπορείς να παρακολουθήσεις ούτε καν τις πιο πρόσφατες συζητήσεις τους με τους πωλητές.

Επιπλέον τέτοιες λύσεις είναι δύσκολο να τις επεκτείνεις και να τις διαχειριστείς καθώς μεγαλώνεις.

Για να διαβάσεις περισσότερα για το πως θα φτιάξεις μια μεγαλύτερη και καλύτερη επιχείρηση καθώς και για το πως θα μεγαλώσεις όσο κανένας άλλος στο χώρο σου, πάρε το παρακάτω Δωρεάν eBook.

πάρτε το ebook 

Διαβάστηκε 7427 φορές Τελευταία τροποποίηση την Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 19:33
Άμεση Εξυπηρέτηση

Παρακαλώ πείτε μας τι χρειάζεστε για να σας εξυπηρετήσουμε.

1000 characters left